Pangasius ako pstruh

P6028393Pangasius má tú výhodu, že nemá takmer žiadne kostičky, keď si ho kúpite, je lacnejší a chutí výborne.

Potrebujete: 1 balík filiet pangasiusa, soľ, rasca, maslo

Postup:
P6028392Filety vyberte z mrazničky, opláchnite ich v teplej vode a vložte do pekáča. Posoľte, posypte rascou, na každý dajte plátok masla a dajte do rúry piecť do zlatista. Podávajte s varenými zemiakmi. Na každý kus môžete dať ešte plátok masla, ktorý sa krásne roztopí.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.