Práve čítate: Všeobecné rady

Čo je rukola

Rukola je v našej kuchyni stále skôr vzácnosťou, ale jej popularita pomaly rastie. Táto listová zelenina má neopakovateľnú chuť a spestrí šaláty či cestoviny. Naviac rukola obsahuje viac vitamínu C a betakaroténu než iné...

O špargli

Špargľa – “kráľovná zeleniny” patrí v rastlinnej ríši do čelade ľaliovitých. Je to kríkovitá rastlina, u ktorej pri správnom pestovaní vyrastajú z drevitého koreňa krehké dužinaté výhonky, známe pod názvom špargľa. Špargľa pochádza zo...

Základné princípy delenej stravy

Asi každá z vás už počula čo-to o delenej strave. Je to istý spôsob diéty, ale založený na konzumovaní skoro všetkých potravín, len vhodne kombinovaných. Ja som ju začala dodržiavať krátko po novom roku....