Zemiaková kaša s tempehom a ružičkovým kelom

DSCF3509Čo potrebujete: zemiaky, kokosový olej, údený tempeh, pór, ružičkový kel, soľ, mleté čierne korenie, olivový olej

Ružičkový kel očistite a uvarte cca 3 minútky v osolenej vode. Zemiaky ošúpte, pokrájajte a dajte variť do osolenej vody. Potom sceďte, pridajte 1PL kokosového oleja a rozpučte. Na olivovom oleji opečte na koliečka nakrájaný pór, pridajte na kocky pokrájaný tempeh, prepečte, na záver pridajte scedený kel. Na tanier naservírujte zemiakovú kašu a pridajte zeleninku.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.