Špenátový prívarok s údeným ovčím syrom

12523133Recept je úplne jednoduchý, rozmrazte si špenátové pyré, dajte do hrnca, osoľte, okoreňte, pridajte 1 rozotretý strúčik cesnaku a zahustite 1 vajíčkom. Nechajte prevrieť a môžete odstaviť. Ovčí syr nemusíte nijako upravovať, pretože sám osebe je veľmi dobrý, stačí ho mierne osoliť a dať na grilovaciu panvicu a ugrilovať do zlatista. Môžete podávať

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.