Špargľovo-hrášková krémová polievka

001Čo potrebujete:
zelená špargľa
hrnček mrazeného alebo čerstvého hrášku
voda
soľ
rastlinná smotana
1 zemiak
pár lístkov špenátu

Špargľu očistite, nakrájajte na menšie kúsky, pridajte hrášok, očistený pokrájaný zemiak, zalejte vodou, osoľte a dajte variť, kým sa zemiaky neuvaria domäkka. Potom všetko vložte do mixéra, pridajte špenátové listy a vymiešajte na hladký krém. Pridajte rastlinnú smotanu a nechajte ešte prevrieť. Môžete podávať.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.