Raw srnčí chrbát

DSCF6385Poviem Vám úprimne, nepečený srnčí chrbát z BB keksov mám strašne rada, ale posledné roky je tento recept akýsi zakliaty, vždy sa mi krém sekol. Niečo v ingredienciách sa muselo zmeniť, pravdepodobne ten tuk, no a tak som sa rozhodla, že tento rok aby som predišla zbytočným nervom, že sa zase nepodaril, vyrobila som jeho raw verziu. Je takmer rovnaký ako ten pôvodný, krém by ste nerozoznali, akurát že miesto piškót som dala medzi krém banány.

Tu je celý recept:

3 zrelé avokáda
3PL kokosový olej
50g kakaový prášok
agáve sirup podľa chuti
1čl vanilkový prášok

2 banány

Suroviny na krém zmiešajte v mixéri na hladkú kašu. Tortu na srnčí chrbát vysteľte potravinárskou fóliou a dajte tam prvú vrstvu kakaového krému. Poukladajte 1 pás na kolieska nakrájaných banánov, zalejte vrstvou krému, naukladajte 2 pásy banánových koliesok, zalejte krémom a ešte raz zopakujte vrstvu. Posledná vrstva je krém. Dajte stuhnúť na aspoň 2 hodiny do chladničky a môžete krájať.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

1 Response

  1. Ina píše:

    Super recept,Mám rada tento zákusok v ,,povodnom znení”ale tiež som mala niako problém sprípravou,,,,nikdy nebol ako od mojej babky:(

    a kedže roky pribúdajú a ja som trochu zmenila stravu….-16 kg:) tak ešte raz dakujem za receptík…..dúfam že sa podarííí

    pekný dník želám

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.