Rastlinný parmezán

0066Objavila som na internete návod, ako si pripraviť rastlinnú náhradu parmezánu, ktorý mi často chýba pri nejakých cestovinkách, keď by som si rada hotový výsledok posypala syrom. A tu je návod:

1 šálku kešu orieškov, 1/4 lahôdkového droždia a 1ČL soli dáme do mixéra a vymiešame na sypkú jemnú zmes. Vložíme do uzatvárateľnej nádoby a odložíme. Používame priebežne ako potrebujeme na dochutenie jedál. Budete určite spokojné s chuťou!

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.