Mám rada rýchle a jednoduché jedlá, lebo sa nemusím príliš zdržiavať tým, čo ľudia zjedia za 15 minút :-) Túto delikatesu som robila v nedeľu, je to tiež nápad z mojej hlavy a chutilo to všetkým.

Potrebujete: 500g kuracích pŕs, 2 vajcia, hladká múka, mlieko, sójová omáčka, worčestrová omáčka, 2 strúčiky cesnaku, olej na vyprážanie

Postup:
Kuracie prsia si nakrájajte na malé slížiky. Do väčšej misky rozbite 2 vajcia, pridajte 50ml sójovej a worčestrovej omáčky, 2 strúčiky pretlačeného cesnaku, 5 lyžíc hladkej múky a vymiešajte hladké stredne husté cesto, Ak je príliš tuhé, pridajte si trochu mlieka (môžete nahradiť tmavým pivom). Cesto by malo byť ľahko miešateľné. Vložte do neho kuracie slížiky a dobre premiešajte.

Veľkou lyžicou ukladajte do horúceho oleja kôpky, ktoré z oboch strán vypražte do hneda. Pozor, cesto bude hnedé kvôli sójovej omáčke, nebojte sa, že ste ju pripálili! Podávajte so zemiačikmi a zeleninovým šalátom.