Karfiolová kaša s pečenou hlivou

12144739Taký rýchly obed, ktorý mi veľmi pochutil. Keďže zemiačikov veľa netreba jesť, tak som kašu skombinovala aj so zeleným karfiolom Romanesco .

Čo potrebujete:
1 zelený karfiol Romanesco
2 zemiaky
kokosový olej
soľ, mčk
hliva
tekvicový olej
tekvicové semienka

Zemiaky a karfiol očistite, nakrájajte na menšie kúsky a dajte variť do osolenej vody. Po uvarení zlejte, pridajte 1PL kokosového oleja a vymixujte na hladkú kašu.
Na kokosovom oleji opečte očistenú na mesiačiky nakrájanú hlivu, osoľte, okoreňte.
Na tanier naservírujte kašu, posypte hlivou, polejte trošku tekvicovým olejom a ozdobte tekvicovými semienkami.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.