P6188691Čo potrebujete: 1 tortový korpus, 1 zaváranina hruškového kompótu, 2 zlaté klasy, 2 smotany na šľahanie, 2 lyžice kryšt. cukru, 1 stužovač šľahačky

Ako na to:

P6188681

Pokiaľ máte doma hotový tortový korpus, je to jednoduchšie. Ak nie, tak upečte zo 4 vajec, 3 lyžice kryšt. cukru, 4 lyžíc polohrubej múky v tortovej forme.
Hrušky sceďte, nechajte odkvapkať, pokrájajte na drobné kocky.
P6188683

Hruškovú šťavu doplňte vodou do 500ml vody, pridajte kryšt. cukor, zlatý klas, dobre rozmiešajte a uvarte hustú kašu.
P6188684

Do hotovej pridajte nakrájané hrušky a hmotu vylejte na korpus. Dajte vychladnúť.
P6188690

Smotanu na šľahanie vyšľahajte do tuha so stužovačom a navrstvite na vychladnutú tortu. Nechajte trochu stuhnúť v chladničke a môžete servírovať.