Grilovaný baklažán s grilovaným ovčím syrom

DSCF4746Čo potrebujete:
hlávkový šalát
cherry paradajky
baklažán
2 plátky čerstvého ovčieho syra
cviklové klíčky
olivový olej
soľ

Baklažán umyjeme, nakrájame na kolieska, trochu posolíme a necháme pustiť vodu. Rovnako nasolíme aj plátky ovčieho syra. Na panvicu dáme olej a baklažán ugrilujeme, ku koncu pridáme aj ovčí syr, ktorý tiež ugrilujeme, ale len chvíľočku, kým chytia farbu, aby sa vám neroztopili. Na tanier naservírujeme potrhaný šalát, cherry paradajky, baklažán a syr. Na záver naservírujeme cviklové klíčky.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.