Cviklové carpaccio

IMG_20151030_192152Mám veľmi rada cviklu a robievam si ju na rôzne spôsoby.

Čo potrebujete:
1 uvarená väčšia cvikla
olivový olej
1 tofu
citrónová šťava
1 malá cibuľka
soľ
korenie
pistáciové oriešky

Cviklu som si uvarila v tlakovom hrnci asi 30 minút. Potom som ju ošúpala a nakrájala na tenké plátky. Poukladala som ich na tanier. Do mixéra som dala 1 biele tofu, pridala som malú cibuľku, soľ, korenie, trošku citrónovej šťavy a vymixovala na krém. Ten som naservírovala do stredu taniera. Potom som to poliala olivovým olejom a ozdobila posekanými orieškami. Dobrú chuť.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.