Amarantová kaša s jahodami, jabĺčkom a medom

DSCF10051 hrnček amarantových semiačok
2 hrnčeky vody
1 hrnček jahôd
1 jabĺčko
1PL kokosový olej
med podľa chuti
lieskové oriešky

Amarantovú kašu deň vopred namočte do vody. Na druhý deň ju uvarte vo vode do chrumkava. Na kokosovom oleji opečte pokrájané jabĺčko a jahody, pridajte med a posekané oriešky. Zmiešajte s amarantovou kašou a môžete podávať.

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.