Práve čítate: Pochutiny, džemy

Domáci paradajkový kečup

2kg zrelých paradajok, 250g cibule, 250g jabĺk, 1 stredne veľký zeler, 2 feferónky (nemusia byť), 300g červenej papriky(môže byť aj zelená, farba bude trošku svetlejšia), 2 strúčiky cesnaku, 1dl octu, 150g cukru, 1 PL...

Grilovacie zmesi a korenie – II. časť

K letu patrí grilovanie rýb, hydiny alebo rôzne druhy mäsa, ktoré pripravujeme ako špízy. Čo je ale dobré a predovšetkým chutné, je, že mäso pred samotným grilovaním naložíme najmenej na 12 hodín do grilovacích...

Zimné džemy a marmelády

Robíte rada džemy a marmelády a chcete skúsiť netradičné chute a kombinácie? Už dávno neplatí, že lekvár môže byť len jahodový alebo malinový. Čo tak skúsiť spraviť džem z pomarančov, kiwi alebo ananásu? V...