Práve čítate: Hydina a zajačina

Shrekové fašírky

Brokolica. Zelené slovo, ktoré vykúzli výraz strachu v očiach mojich detí. Nikdy sa mi nepodarilo primäť ich, aby z nej zjedli čo i len kúsok. Potom som niekde čítala, že pokiaľ nechcú zeleninu jesť v pôvodnom stave, treba...

Grilované kuracie prsia so zeleninou

Chutný, zdravý obedík v delenej strave. Čo budete potrebovať: šalátové listy, mrkva, uhorka, cherry paradajky, kuracie prsia, olivový olej, šalátové korenie, balzamikový ocot Ako na to: Šalátové listy natrhajte, pridajte nastrúhanú mrkvu a nastrúhanú...

Jelenie rebrá na víne

Umyté rebrá osolíme, vložíme do nádoby a zalejeme nálevom ktorý pripravíme z 300ml – 500ml červeného vína, 7-10 guličiek celého čierneho a nového korenia, 2-3 bobkových listov, 7-10 guličiek rozrezaných borievok (jalovcov), 2-3 strúčikov...

Čína s kapustou

Tento recept mám od môjho otca, ktorý výborne varí a rád skúša nové jedlá. Túto čínu robieva už pár rokov a vždy mi chutí akosi ináč, podľa toho, aké ingrediencie do nej dám. Prikladám...

Kuracie soté s ananásom a medom

Čo budete potrebovať: 500g kuracích pŕs, 1 menšia cibuľa alebo pór, 50ml oleja, 2PL sójovej omáčky, 2 PL solamylu, 2 lyžice medu, 1 menšia konzerva ananásu, 250ml kurací vývar z 1 bujónu, hrsť mandlí,...