Archívy kategórie: Bravčové a hovädzie mäso

Pečené kolená na kapuste

Pečené kolená na kapuste

Ponúkam vám jeden fakt nezdravý recept, ale je to strašná pochúťka, hlavne ak robíte nejakú rodinnú akciu na chate, alebo len tak s priateľmi robíte žúrku. Chlapi obvykle majú radi takéto mastné, pikantné pochúťky gazdovského charakteru. Čo budete potrebovať: 1kg kyslej kapusty, 2 čerstvé kolená (alebo aj údené), mletá červená paprika, olej, rasca, cesnak, soľ, … Pokračovať na Pečené kolená na kapuste

Boloňská omáčka alá Boc

Boloňská omáčka alá Boc

Tento recept som dostala od svojej dobrej kamarátky, ktorá ma k Taliansku a talianskej kuchyni veľmi blízko. Túto omáčku môžete použiť na lazane, na špagety. Môžete si ju tiež zmraziť a vytiahnuť, ak pochytíte hrozný hlad a nebudete vedieť, čo rýchlo uvariť. Stačí rozmraziť, uvariť si dobré špagety a obed je hotový raz-dva.