Práve čítate: Bravčové a hovädzie mäso

Gazdovský pekáč

Takto nazval toto jedlo môj manžel, lebo mu to pripomenulo trošku jedlá našich starých otcov – jednoduché a pritom výdatné. Budete potrebovať: 1kg zemiakov, 0,5kg bravč.pliecka, 3 veľké cibule, 500ml vývaru (z 2 kociek...

Hovädzie na mexický spôsob

Tento recept robievam veľmi rada, pretože je tzv. „všetko hoď do hrnca a samo sa to uvarí“. Je náznakom na spôsob mexickej kuchyne, lebo je tam červená fazuľa a kukurica, ale nie je to...

Boloňská omáčka alá Boc

Tento recept som dostala od svojej dobrej kamarátky, ktorá ma k Taliansku a talianskej kuchyni veľmi blízko. Túto omáčku môžete použiť na lazane, na špagety. Môžete si ju tiež zmraziť a vytiahnuť, ak pochytíte...