Slivkový lekvár z rúry

Alinka

Ideová mama webu Alinka.sk. Okrem toho matka troch detí a manželka tolerantného manžela :-). Precízna v práci, nápaditá v článkoch, hravá vo svojom tvorení.

Prečítajte si tiež

8 komentárov

  1. Pajo píše:

    Perfektný recept. Prave som skusal a lekvar je vyborný aj ked som nedal rum. Dakujem za recept.

  2. Anci píše:

    Tak ten kto vymyslel tento vyborny recept na slivkovy lekvar by si zasluzil Nobelovu cenu! Tolko usetreneho casu a energie cloveka uplne nadchne! a este aj ten vynikajuci vysledok! no normalne mam dnes krajsi den!:)

  3. Helena Maťuvková píše:

    ďakujem za skvely recept už aj vyskúšaný super..

  4. Ivet píše:

    Včera som ho robila, nema chybu, je výborný a hlavne nie je pracný, odporučam.

  5. miroslav KOVALČIN píše:

    je to fakt výborný recapt Ďakujem autorovi

  6. Kým zmixujem,nevychladne mi lekvár?Môžem do fliaš bez sterilizácie?Ďakujem. :)

  7. Kým budem mixovať,nevychladne mi to?Môžem bez sterilizácie.ďakujem :)

  8. Lucia píše:

    Ak sa vám po rozmixovaní bude zdať, že slivky vychladli, ešte ich môžete raz prehriať. Áno, aj bez sterilizácie, len treba prevrátiť fľaštičky hore dnom a nechať dôjsť pod dekou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prosím vypočítajte tento príklad: *