Recept z Ukrajiny – Šalát Oliviér

Lucia

Šéfredaktorka, editorka – mama dvoch slečien Chantal (13) a Laury Sofie (10), manželka admina tohto webu, Vladka :-). Autorka, prekladateľka, editorka, blogerka, manažérka, ale aj mama, gazdinká, organizátorka, multifunkčná osôbka. Písanie vždy bolo jej vášňou, či už formou blogu, alebo externe do printového časopisu pre mamičky a tiež formou prekladov kníh z anglického jazyka. Bude pre Vás zdrojom autorských článkov na rôzne spoločenské témy, ale aj kuchárkou zdravých receptov vrátane vegan a raw a inšpirátorkou pre tvorivé dielničky. Kontaktovať ju môžete na lucia@alinka.sk.

Prečítajte si tiež

2 komentáre

  1. Maja píše:

    Tiež super recept a keďže ja som vyznávačka delenej stravy urobila by som to v miernej obmene a síce namiesto zemiakov by som použila mierne poblanšírovanú na kocky nakrájanú cukinu. Chutí to rovnako a je to ľahšie na trávenie, Teraz je na záhradách aj na trhu cukín dostatok, takže doporučila by som pripraviť do zásoby a uskladniť v mrazničke:)

  2. Gabriel píše:

    No hej zdravšie by to bolo, ale už by to nebolo ono, hihi…., podobný šalát robím aj ja ale bez mäsa a zopár vecí navyše.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prosím vypočítajte tento príklad: *